Catalog Catalog
Cistiga automobilul
Promotie Worx
Cele mai bogate culori
Vrei se devii master
Livrarea produselor de constructii
Comanda si ridica

Peste 50 000 produse! Cele mai renumite mărci

Livrare în toată Moldova! Livrăm până la prag

Mai mult de 20 ani împreună! Aducem confort în fiecare casă

Produse  cu reduceri

Vezi toale 382 produse

Totul pentru renovarea și construcția casei, vilei și grădinii 
în rețeaua de hipermarketuri SUPRATEN

SUPRATEN astăzi înseamnă 2 hipermarkuri de materiale pentru construcții în formatul DIY, dar și cel mai mare producător de vopsele și amestecuri uscate din Republica Moldova. Timp de 20 ani noi construim împreună cu Dvs și vă ajutăm să îmbunătățiți calitatea vieții Dvs: să construiți o casă, să începeți renovarea apartamentului, să vă manifestați în designul interior. Fiecare idee poate fi realizată cu ajutorul materialelor, utilajului, sculelor, mobilei și accesoriilor din gama noastră de produse.

Astăzi în internet-magazinul și hipermarketurile SUPRATEN sunt prezentate peste 50 000 de produse, produse calitative de la producătorii autohtoni și de peste hotare, precum și produse marca SUPRATEN. În fiecare din magazinele noastre veți găsi totul pentru casă, vilă și grădină.

Totul pentru construcție și renovare

Cea mai mare alegere și un larg sortiment de produse pentru construcție, renovare și decor interior: materiale pentru construcții, parchet laminat, vopsele, mortare, scule electrice, tehnică sanitară și multe altele.

Servicii prestate

În magazinele SUPRATEN puteți comanda colorarea vopselelor, design interior, bucătării, băii și alte servicii.

Internet-magazin

Cel mai mare internet-magazin de materiale pentru construcții din Republica Moldova. La noi puteți rezerva produsul online și să-l ridicați în unul din magazinele SUPRATEN sau să faceți o comandă online cu livrare la domiciliu, la ora convenabilă pentru Dvs.

Adăugați creativitate în designul interior și decor

În internet-magazinul și hipermarketurile SUPRATEN veți putea alege tapete, schimba mobilierul de baie, cabina de duș sau cada, găsi accesorii pe gustul Dvs. Showroom-urile din secțiile de gresie și faianță, tehnică sanitară vă vor ajuta să găsiți inspirație pentru schimbări, vor sugera cum să folosiți tendințele actuale în designul interior și vor prezenta cele mai interesante materiale din asortimentul nostru.

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina.

Politica de confidențialitate