Lu - Vi
08:00 - 19:30
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 14:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog
  • Acasă
  • Despre compania SUPRATEN

Despre compania SUPRATEN

Compania SUPRATEN – este lider în producția de vopsele și amestecuri uscate pentru construcții din Republica Moldova. SUPRATEN produce mai mult de 100 tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții. Dar gama de produse SUPRATEN este mult mai largă - compania produce mobilier de baie. Produsele de calitate înaltă SUPRATEN sunt validate de certificatul sistemului de management al calității internațional ISO 9001:2015.

Prezentarea companiei SUPRATEN Deschide Descarcă PDF (3,13 MB)Din istorie

Compania SUPRATEN a fost fondată în anul 1997. Atunci colectivul companiei era format din 3 persoane și se fabrica doar un singur tip de produs.

În prezent, fabricile SUPRATEN, echipate cu tehnologii moderne de ultimă generație, produc anual peste 10 000 tone de materiale de vopsit și peste 100 000 tone de amestecuri uscate. În cadrul companiei activează mai mult de 1000 de angajați.

Tehnologii germane

Vopselele și amestecurile uscate SUPRATEN sunt fabricate după tehnologie germană. La cererea SUPRATEN, colegii germani dezvoltă formule pentru materiale, care apoi sunt testate în Germania. Toate materiile prime sunt importate din Rusia, Ucraina, Germania, Elveția, Italia, România, Polonia.

Parteneriatul de încredere

Parteneriatul de încredere SUPRATEN are o rețea de dealeri extinsă, care numără peste 400 de companii din toată Moldova și este întotdeauna gata să coopereze cu noi parteneri. Printre cei mai mari dealeri ai noștri se numără - "Verix Grup" SRL (or. Bălți), "Bomi Servis" SRL (or. Drochia), "Liusi-Susanu" II (or. Cahul), "Cătădeni-Lux" SRL (or. Cimișlia), "Vamzid-Grup" SRL (or. Ciadâr-Lunga), "Sticlamont" SA (or. Chișinău), "Tezism Grup" SRL (or. Chișinău), "Bicomplex" SRL (or. Chișinău), "UnconsAlex" SRL (or. Ungheni).

Compania SUPRATEN are mulți clienți fideli printre companiile de construcții și întreprinderi de renume din Republica Moldova, cum ar fi "Basconslux" SRL, "Exfactor Grup" SRL, "Eurostil Construct" SRL, "Aria Grup" SRL, "Mali-Decor" SRL, "5AQ Invest" SRL, "Varincom" SRL, "Franzeluţa" SA, "Mobiasbanca - OTP Group" SA, "Moldova-Agroindbank" SA, "Metro Cash&Carry", "Moldretail Group" SRL, "Apă-Canal" SA.

Munca educativă

În cadrul companie SUPRATEN funcționează centrul de instruire și demonstrare - unicul de acest gen din Republica Moldova. În centrul de instruire și demonstrare sunt instruiți maiștri, arhitecți, designeri, constructori și toți doritorii de a face cunoștință teoretică și practică cu utilizarea materialelor de construcție și a tehnologiilor de ultimă oră, produse de compania SUPRATEN.
Instruirea este gratuită și se face în limbile română și rusă de către ingineri-pedagogi experimentați.

Compania SUPRATEN, împreună cu Ministerul Educației al Republicii Moldova, elaborează și implementează programe de instruire în domeniul construcțiilor pentru studenții de la universități, colegii și școli profesionale.

Sub patronajul Ministerului Educației al Republicii Moldova, specialiștii companiei SUPRATEN, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova, au publicat cartea: Tehnologia lucrărilor de finisaj în construcții. Manualul conține o analiza amplă, din punct de vedere al tehnologiilor de execuție a lucrărilor de finisare cu materiale SUPRATEN, precum și a aspectelor și efectelor negative în procesul execuției lucrărilor și în exploatarea ulterioară a obiectivelor. Manualul este destinat elevilor școlilor profesionale, colegiilor de profil și studenților de la facultățile de construcții, dar și celor cu puțină experiență sau care nu au avut contact permanent cu activitățile respective.

Compania SUPRATEN colaborează cu instituțiile de învățământ din Republica Moldova, contribuind la pregătirea specialiștilor de înaltă calificare.

Activități de caritate

Mai mult, SUPRATEN – este o companie responsabilă social. Sub patronajul nostru este un centru de reabilitare socială pentru copii Casa Gavroche, oferim asistență financiară pentru alte orfelinate, școli-internat, școli, organizații de veterani, persoane cu dizabilități și persoane fizice.

Dacă alegeți produsele SUPRATEN, veți obține produse de înaltă calitate, fiabile și durabile la un preț accesibil. Compania SUPRATEN monitorizează în permanență evoluția pieței, ce ne permite să fim cu un pas înaintea concurenților și sa oferim clienților cele mai bune produse.

 

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate