Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog
Lac Lazura Incolor 10kg

Hit Vânzări

Lac Lazura Incolor 10kg

Articol:

300061

1120 lei / căld.

Disponibilitate:

67

Adăugat de
1 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

DESCRIEREA PRODUSULUI
LAZURA — lac gata de utilizare pentru protecția și decorarea suprafețelor de lemn. Conține dispersie acrilică, plastifianţi, pigmenţi și modificatori.

CULOARE
Incolor.

PROPRIETĂȚI

  • Evidenţiază structura naturală a lemnului;
  • Stabilitate la acţiunea razelor UV;
  • Aderență bună;
  • Calităţi ergonomice deosebite;
  • Lemnul lăcuit este permeabil la vapori de apă;
  • Uscare rapidă;
  • Pentru lucrări la interior și exterior.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Utilizat pentru protecția și decorarea suprafeţelor de lemn: balustrade, lambriuri, uși, ferestre, garduri, mobilier de grădină, căsuțe din lemn și alte structuri stratificate din lemn, atât la interior, cât și la exterior.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
Suprafața suport trebuie să fie uscată, solidă, curată și lipsită de substanțe care împiedică aderența (grăsimi, praf, bitum, eflorescențe, murdărie și mucegai). Suprafeţele suport din lemn nevopsite şi uscate se şlefuiesc şi se curăţă de praf. Este necesar de a îndepărta, șlefui și curăța de praf învelișul vechi a suprafețelor vopsite și prelucrate cu lac.

MOD DE APLICARE
Înainte de utilizare, lacul se va amesteca intens până la obținerea unei consistențe omogene. Lacul se aplică utilizând o pensulă moale în direcţia structurii lemnului. Pentru obţinerea efectului garantat: suprafeţele interioare vor fi acoperite în 1-2 straturi, suprafeţele exterioare — în 2-3 straturi.

ATENȚIE!
Lucrările se vor efectua la umbră, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C. Calitatea produsului este garantată în cazul respectării prezentei fișe tehnice.

CONSUM NORMAT
În funcție de tipul suprafeței, consumul în cazul unui strat constituie — 0,12-0,15 kg/m2.

USCARE
Timpul de uscare a LAZURA depinde de absorbția substratului, temperatură, umiditatea aerului și constituie 40-50 minute pentru primul strat, 4-6 ore pentru următorul strat și definitivă — maxim 24 ore.

DEPOZITARE
Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C, în spaţii uscate şi ferite de razele solare.

TERMEN DE VALABILITATE
18 luni. 

AMBALARE
Găleţi din plastic de 0.5 kg, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg.

PRECAUȚII
H317: Poate provoca o reacție alergică a pielii. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P103: Citiți eticheta înainte de utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P333+P313: În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. P501: A se elimina conținutul/recipientul la un centru specializat de colectare. În caz de nerespectare a regulilor de siguranță descrise pe ambalaj, producătorul nu poartă nici o răspundere pentru daunele pricinuite.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați lac Lazura - Ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra lac Lazura cu livrare. Compania „SUPRATEN” efectuează livrarea lacului Lazura în toate regiunile Moldovei, costul lacului Lazura fiind cel mai mic din Chișinău.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaLac Lazura Incolor 10kg? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Lac Lazura Incolor 10kg. Preturile noastre pentru Lac Lazura Incolor 10kg sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Acrilica
Consum normat 0, 12-0, 15 kg/m2
Culoare Incolor
Destinatie Pentru lemn, Pentru piatra
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Greutate (kg) 10
Temperatura de uscare (°С) +20
Termen de valabilitate 18 luni
Timp de uscare 24 ore
Fișa tehnică Lazura 374.55KB
Declarație de conformitate Lazura 143.31KB
Aviz sanitar - Vopsele acrilice, lacuri, ermetizanți, mozaic 188.03KB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика