Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog
Lac Brio 1kg

Hit Vânzări

Lac Brio 1kg

Articol:

6000225

108 lei / căld.

Disponibilitate:

1649

Adăugat de
4 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

DESCRIEREA PRODUSULUI
BRIO — lac de protecție gata de utilizare pentru lăcuirea de protecție și decorare la interior și exterior. Conține latex acrilic, aditivi funcționali, aditivi stabilizatori și rezistenți la radiația UV și factorii atmosferici.

CULOARE
Incolor.

PROPRIETĂȚI

  • Aderență sporită la suport;
  • Rezistență sporită la intemperii și razele UV;
  • Rezistent la lovire și zgâriere;
  • Accentuează textura și intensitatea culorii conferite suprafeței prelucrate - efect de “piatră umedă”;
  • Formează un strat de protecție fin cu luciu mătăsos;
  • Formează o peliculă transparentă, elastică, rezistentă și impermeabilă;
  • Suprafața lăcuită este permeabilă la vapori de apă;
  • Uscare rapidă;
  • Pentru lucrări la interior și exterior.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Recomandat pentru utilizare în interior și la exterior, pentru lăcuirea de protecție și decorare suprafețelor suport minerale: cărămidă, piatra decorativă naturală și artificială, clincher, beton, țiglă, calcar, piatră de cosăuți, precum și tencuieli decorative pe bază de granule de marmură.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
Suprafața suport trebuie să fie uscată, solidă, curată și lipsită de substanțe care împiedică aderența (grăsimi, praf, bitum, eflorescențe, murdărie și mucegai). Este necesar de a îndepărta șlefui și curăța de praf învelișul vechi a suprafețelor vopsite și date cu lac. Suprafețele suport cu un nivel sporit de absorbție (calcar, piatră de cosăuți etc.) se amorsează cu TUFFUHGPUHT. Suprafeţele afectate de eflorescențe trebuie să fie curățate minuțios în mod mecanic, apoi se amorsează cu SUPRATON LUX BIOCID.

MOD DE APLICARE
Înainte de utilizare, lacul se va amesteca intens până la obținerea unei consistențe omogene. Lacul se va aplica utilizând bidineaua, ruloul sau prin pulverizare în 2-3 straturi. Suprafețele din piatră expuse la acțiuni atmosferice intense sau la uzură mecanică excesivă, se recomandă a fi prelucrate cu lac anual.

ATENȚIE!
Lucrările se vor efectua la umbră, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C. Nu se aplică înainte de ploaie. Nu se recomandă utilizarea substanțelor abrazive de curățare, și nici bureții sau periile abrazive. Calitatea produsului este garantată în cazul respectării prezentei fișe tehnice.

CONSUM NORMAT
În funcție de tipul suprafeței, consumul în cazul unui strat constituie — 0,12-0,18 kg/m2.

USCARE
Timpul de uscare a BRIO depinde de absorbția substratului, temperatură, umiditatea aerului și constituie 60 minute pentru primul strat, 4-6 ore pentru următorul strat și definitivă — maxim 24 ore.

DEPOZITARE
Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C, în spaţii uscate şi ferite de razele solare.

TERMEN DE VALABILITATE
24 luni. 

AMBALARE
Găleţi din plastic de 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg.

PRECAUȚII
H317: Poate provoca o reacție alergică a pielii. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P103: Citiți eticheta înainte de utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P333+P313: În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. P501: A se elimina conținutul/recipientul la un centru specializat de colectare. În caz de nerespectare a regulilor de siguranță descrise pe ambalaj, producătorul nu poartă nici o răspundere pentru daunele pricinuite.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați lac Brio - Ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra lac Brio cu livrare. Compania „SUPRATEN” efectuează livrarea lacului Brio în toate regiunile Moldovei, costul lacului Brio fiind cel mai mic din Chișinău.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaLac Brio 1kg? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Lac Brio 1kg. Preturile noastre pentru Lac Brio 1kg sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Latex
Consum normat 0, 12-0, 18 kg/m2
Culoare Incolor
Destinatie Pentru beton, Pentru piatra, Pentru caramida
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Greutate (kg) 1
Luciu Lucioasa
Mod de aplicare Pensula, rola, pulverizator
Temperatura de uscare (°С) +20
Termen de valabilitate 24 luni
Timp de uscare 24 ore
Fișa tehnică Brio 375.93KB
Declarație de conformitate Brio 134.57KB
Aviz sanitar - Vopsele acrilice, lacuri, ermetizanți, mozaic 188.03KB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика