Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Lac Bio Color Aqua Mahon 2.3L

Articol:

0110018

400 lei / buc

Disponibilitate:

4

Adăugat de
0 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

NEOMID Bio Color Aqua este un compus decorativ pe bază de acril pentru o protecție eficientă și finisare decorativă a suprafețelor din lemn. Formează pe suprafața o pelicula de protecție ridicata. Compoziția este sigură pentru mediu, nu conține solvenți. Acoperirea are o permeabilitate optimă la vapori și, în același timp, este etanșată ermetic la umezeală. Datorită aditivilor activi din compoziție, acoperirea are un sistem în cinci etape pentru protejarea suprafeței de lemn: Filtrul dublu UV protejează în mod eficient suprafața de lemn de radiația solară (raze UVA și UVB). Aditivii biocidali protejează lemnul de daunele biologice (mucegai, putregai, ciuperci, alge). Impregnarea creează pe suprafață o acoperire elastică care previne fisurarea și mărește la maxim proprietățile de protecție ale lemnului de condițiile meteorologice nefavorabile (ploaie, zăpadă,).

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaLac Bio Color Aqua Mahon 2.3L? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Lac Bio Color Aqua Mahon 2.3L. Preturile noastre pentru Lac Bio Color Aqua Mahon 2.3L sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Acrilica
Consum pentru cherestea (m²/l) (1L) 5 - 7 m²
Consum pentru lemn geluit (m²/l) (1L) 10 - 12 m²
Culoare Mahon
Destinatie Pentru lemn
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Luciu Semi-mata
Mod de aplicare Pensula, rola, pulverizator
Temperatura de uscare (°С) 20
Timp de uscare (ore) 1
Volum (L) 2,3

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика