Lu - Vi
08:00 - 18:30
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Grund Tuffuhgpuht 15kg

Articol:

3000049

468 lei / buc

Disponibilitate:

189

Adăugat de
1 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

DESCRIEREA PRODUSULUI
TUFFUHGPUHT — grund gata de utilizare pentru amorsarea suprafețelor minerale absorbante. Conține hidroemulsie acrilică cu aditivi.

PROPRIETĂȚI

  • Reglează și reduce capacitatea de absorbție și porozitatea suprafețelor absorbante;
  • Întărește substraturile friabile;
  • Putere foarte bună de pătrundere;
  • Suprafața amorsată este permeabilă la vapori de apă;
  • Uscare rapidă;
  • Pentru lucrări la interior şi exterior.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Pentru utilizare în interiorul și exteriorul clădirilor înainte de tencuire, acoperirea cu plăci ceramice, nivelare, tapetare, vopsire, etc.
Se recomandă pentru consolidarea suprafețelor suport minerale absorbante, echilibrează proprietățile de absorbție neomogene, care fără o pregătire adecvată pot duce la apariția petelor sau fisurilor.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
Suprafața suport trebuie să fie uscată, solidă, curată și lipsită de substanțe care împiedică aderența (grăsimi, praf, bitum etc.).

MOD DE APLICARE
Înainte de utilizare se recomandă amestecarea grundului. Se aplică uniform cu bidineaua sau ruloul. În funcție de starea suprafeței, grundul poate fi aplicat în 1-2 straturi.

ATENȚIE!
Lucrările trebuie efectuate la umbră, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C. Calitatea produsului este garantată în cazul respectării prezentei fișe tehnice.

CONSUM NORMAT
În funcție de tipul suprafeței, consumul în cazul unui strat constituie 0,08-0,10 kg/m2.

USCARE
Timpul de uscare a TUFFUHGPUHT depinde de absorbția substratului, temperatură, umiditatea aerului și constituie maxim 4 ore. Efectuarea lucrărilor pe preparatul de grunduire umed reduce eficacitatea acestuia.

DEPOZITARE
Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C, în spaţii uscate şi ferite de razele solare.

TERMEN DE VALABILITATE
18 luni. 

AMBALARE
Găleți din plastic de 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg.

PRECAUȚII
H317: Poate provoca o reacție alergică a pielii. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P103: Citiți eticheta înainte de utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P333+P313: În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. P501: A se elimina conținutul/recipientul la un centru specializat de colectare. În caz de nerespectare a regulilor de siguranță descrise pe ambalaj, producătorul nu poartă nici o răspundere pentru daunele pricinuite.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați grund Tuffuhgpuht - Ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra grund Tuffuhgpuht cu livrare. Compania „SUPRATEN” efectuează livrarea grundului Tuffuhgpuht în toate regiunile Moldovei, costul grundului Tuffuhgpuht fiind cel mai mic din Chișinău.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaGrund Tuffuhgpuht 15kg? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Grund Tuffuhgpuht 15kg. Preturile noastre pentru Grund Tuffuhgpuht 15kg sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Acrilica
Consum normat 0, 08-0, 1 kg/m2
Culoare Transparent
Destinatie Pentru suprafete puternic absorbante
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Greutate (kg) 15
Temperatura de uscare (°C) +20°C
Termen de valabilitate (luni) 18
Timpul uscarii complete (ore) 4
Fișa tehnică Tuffuhgpuht 78.52KB
Declarație de conformitate Tuffuhgpuht 327.39KB
Aviz sanitar - Grunduri acrilice Supraten 186.59KB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика