Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Grund pentru tencuieli decorative Fassaden Grund 25kg

- Opinii (1)

Articol:

0090001

1590 lei / căld.

Disponibilitate:

75

Adăugat de
1 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

Grund Fassaden Grund - grund special pigmentat, cu aspect mat, ce se utilizează pentru reducerea absorbabilității suprafețelor minerale și ca strat intermediar de fond și aderență înainte de aplicarea tencuielilor decorative; are la bază rașină sintetică în dispersie apoasă și nisip fin de cuarț; aspect masă păstoasă, omogenă; disponibilă pentru nuanțare computerizată pe mașini de colorat ce folosesc exclusiv rețete și pigmenți de colorare BRILLIANT COLOR; se poate aplica pe orice suprafață de bază minerală precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips-carton și pe vopsitorii vechi rezistente la frecare și uzură.

PROPRIETĂȚI

  • Aderență deosebită la suport, timp bun de uscare;
  • Formează peliculă permeabilă la vapori de apă și impermeabilă la apă; rezistență la zgâriere, șocuri mecanice, soluții alcaline, variații de temperatură, intemperii și la gaze industriale.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT:

Suprafețe de bază indicate: toate suprafețele uscate, curate, rezistente, plane, fără fisuri și fără denivelări. Dacă pe suprafața ce urmează a fi tencuită există înglobate elemente metalice, acestea vor fi mai întâi grunduite cu grund metal (vopsea de protecție anticorozivă). Înainte de aplicare trebuie, obligatoriu, finalizate lucrările premergătoare (streșini, cornișe, hidroizolații, jgheaburi, elemente de îndepărtare temporară a apei, protecțiile de glafuri, închiderile la atic, cofretele pentru instalațiile electrice și de gaze, trotuarele). Înainte de utilizare conținutul din recipient se amestecă foarte bine.

MOD DE APLICARE:

  • Se aplică nediluat, uniform, cu rola (trafalet) sau bidineaua;
  • Nu se va aplica pe suprafețe foarte fragile (de ex. zugraveală existentă de humă, glet de var, tencuială de var);
  • A nu se aplica la un interval mai mic de 2 ore de la încetarea ploii (în condiții de temperatură care să permită uscarea suprafeței);
  • Nu se va lucra în condiții de: temperaturi foarte ridicate sub directa influență a razelor soarelui, vânt puternic, ceață, umiditate ridicată de peste 80% și pericol de ploaie și îngheț;
  • În condițiile temperaturilor ridicate și foarte ridicate este obligatoriu ca aplicarea grundului să se facă pe latura fațadei care nu se află direct expusă razelor solare;
  • Temperatura minimă: + 5°C pentru suprafața de bază și mediul înconjurător, atât la aplicare cât și în timpul procesului de uscare/întărire;
  • Curățirea uneltelor de lucru se face cu apă sau apă cu detergent imediat după întrebuințare.

CONSUM NORMAT:

Cca. 0,200–0,350 kg/m2, în funcție de natura suportului. Valoarea exactă a consumului specific se va determina în urma unei probe efectuate la fața locului.

USCARE:

La +20°C și 65% umiditate relativă a aerului;

• FASSADEN GRUND: 12 ore;

La temperaturi scăzute și/sau umidități mai mari este nevoie de un timp de uscare mai îndelungat. Grundul trebuie protejat de ploaie max. 24 ore de la punerea în operă (în funcție de temperatură).

DEPOZITARE:

La loc uscat la temperaturi cuprinse între +5°C +30°C.

AMBALARE:

Recipienți din plastic, închiși etanș, etichetați corespunzător, având masa netă de 8 kg și 25 kg.

TERMEN DE VALABILITATE:

24 luni de la data fabricației, cu condițiile respectării prevederilor de ambalare și depozitare.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaGrund pentru tencuieli decorative Fassaden Grund 25kg? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Grund pentru tencuieli decorative Fassaden Grund 25kg. Preturile noastre pentru Grund pentru tencuieli decorative Fassaden Grund 25kg sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Rasina sintetica in dispersie apoasa si nisip fin de cuart
Consum normat 0, 200–0, 350 kg/m2
Destinatie Pentru suprafete de origine minerala
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Greutate (kg) 25
Temperatura de uscare (°C) +20°C
Termen de valabilitate (luni) 24
Timpul uscarii complete (ore) 12
Grund pentru tencuieli decorative Fassaden Grund 25kg 151.76KB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика