Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Grund Gleta Siliconata 22kg

Articol:

6000201

998 lei / căld.

Disponibilitate:

213

Adăugat de
0 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

DESCRIEREA PRODUSULUI
GLETA SILICONATĂ — grund gata de utilizare pentru pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea materialelor decorative. Conține hidroemulsie acrilică cu siloxan activ, făină de cuarț și aditivi.

CULOARE
Alb. Se poate nuanța cu vopsea concentrată COLER prin amestecare cu malaxorul de turație mică sau cu ajutorul sistemului de nuanțare computerizat SupratenColor.

PROPRIETĂȚI

  • Aderenţă excelentă la suporturi minerale;
  • Suprafața amorsată este permeabilă la vapori de apă;
  • Putere mare de acoperire;
  • Rezistentă la factorii atmosferici;
  • Pentru lucrări la interior și exterior.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Pentru utilizare în interiorul și exteriorul clădirilor în mod obligatoriu înainte de aplicarea tencuielilor decorative și a vopselelor structurate. Se recomandă pentru amorsarea suprafețelor minerale: cărămidă, beton, beton celular, amestecuri uscate, plăci de gips-carton și alte suprafețe tencuite.
Grundul GLETA SILICONATĂ trebuie nuanțat în culoarea materialului decorativ cu o precizie maximă posibilă.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
Suprafața suport trebuie să fie uscată, solidă, curată și lipsită de substanțe care împiedică aderența (grăsimi, praf, bitum etc.). În prealabil se amorsează suprafața suport cu SUPRATON, SUPRATON EXTRA sau TUFFUHGPUHT.

MOD DE APLICARE
Înainte de aplicare grundul se amestecă timp de 1-2 minute. Se aplică cu bidineaua într-un singur strat, în direcţie orizontală, până la obţinerea unei suprafeţe de o culoare uniformă. Materialele decorative pot fi aplicate numai după uscarea grundului, cel puţin peste 12 ore. Pentru o mai bună aplicare poate fi diluată cu SUPRATON, dar nu mai mult de 2%.

ATENȚIE!
Lucrările trebuie executate la umbră, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C. Se va evită executarea lucrărilor pe timp de ploaie. În cazul aplicării mai multor găleți de grund de aceeași culoare pe o singură suprafață, se amestecă în prealabil într-un singur recipient pentru a evita formarea diferențelor optice pe suprafață. Calitatea produsului este garantată în cazul respectării prezentei fișe tehnice.

CONSUM NORMAT
În funcție de tipul suprafeței, consumul în cazul unui strat constituie 0,33-0,50 kg/m2.

USCARE
Timpul de uscare a GLETA SILICONATĂ depinde de absorbția substratului, temperatură, umiditatea aerului și constituie maxim 12 ore. Efectuarea lucrărilor pe preparatul de grunduire umed reduce eficacitatea acestuia.

DEPOZITARE
Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C, în spaţii uscate şi ferite de razele solare.

TERMEN DE VALABILITATE
18 luni. 

AMBALARE
Găleţi din plastic de 4 kg, 7 kg, 14 kg, 22 kg.

PRECAUȚII
H317: Poate provoca o reacție alergică a pielii. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P103: Citiți eticheta înainte de utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P333+P313: În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. P501: A se elimina conținutul/recipientul la un centru specializat de colectare. În caz de nerespectare a regulilor de siguranță descrise pe ambalaj, producătorul nu poartă nici o răspundere pentru daunele pricinuite.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați grund Gleta Siliconată - Ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra grund Gleta Siliconată cu livrare. Compania „SUPRATEN” efectuează livrarea grundului Gleta Siliconată în toate regiunile Moldovei, costul grundului Gleta Siliconată fiind cel mai mic din Chișinău.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaGrund Gleta Siliconata 22kg? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Grund Gleta Siliconata 22kg. Preturile noastre pentru Grund Gleta Siliconata 22kg sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Acrilica
Consum normat
Culoare Alb (se coloreaza)
Destinatie Pentru suprafete de origine minerala
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Greutate (kg) 22
Temperatura de uscare (°C) +20°C
Termen de valabilitate (luni) 18
Timpul uscarii complete (ore) 12
Fișa tehnică Gleta Siliconată 340.81KB
Declarație de conformitate Gleta Siliconată 163.71KB
Aviz sanitar - Grunduri, gleturi, tencuieli decorative Supraten 187.22KB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика