Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Grund Betohgpuht 13.5kg

Articol:

300049

510 lei / buc

Disponibilitate:

1007

Adăugat de
3 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

DESCRIEREA PRODUSULUI
BETOHGPUHT — grund gata de utilizare pentru amorsarea suprafețelor slab absorbante. Conține hidroemulsie acrilică cu nisip de cuarț, umpluturi minerale și aditivi.

CULOARE
Roz.

PROPRIETĂȚI

  • Aderență deosebită la suport;
  • Suprafața amorsată este permeabilă la vapori de apă;
  • Aplicare ușoară;
  • Pentru lucrări la interior și exterior.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Pentru utilizare în interiorul și exteriorul clădirilor în scopul creării punților de aderență înainte de tencuire, acoperirea cu plăci ceramice, nivelare. Se recomandă pentru amorsarea suprafețelor dense, slab absorbante: suprafețe din beton, plăci de marmură și piatră, elemente decorative din materiale artificiale, plăci din polistiren etc.

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
Suprafața suport trebuie să fie uscată, solidă, curată și lipsită de substanțe care împiedică aderența (grăsimi, praf, bitum etc.). Părţile mici din metal cu urme de coroziune vor fi curăţate mecanic şi prelucrate cu grund modificator de rugină şi grund pentru metal. Nu se permite aplicarea grundului pe suprafața înghețată.

MOD DE APLICARE
Înainte de utilizare se recomandă amestecarea grundului. Se aplică cu bidineaua amestecând continuu într-un singur strat. După uscare grundul formează o suprafață aspră.

ATENȚIE!
Lucrările trebuie efectuate la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C. Calitatea produsului este garantată în cazul respectării prezentei fișe tehnice.

CONSUM NORMAT
În funcție de tipul suprafeței, consumul în cazul unui strat constituie — 0,15-0,27 kg/m2.

USCARE
Timpul de uscare a BETOHGPUHT depinde de absorbția substratului, temperatură, umiditatea aerului și constituie maxim 24 ore. Efectuarea lucrărilor pe preparatul de grunduire umed reduce eficacitatea acestuia.

DEPOZITARE
Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C +25°C, în spaţii uscate şi ferite de razele solare.

TERMEN DE VALABILITATE
18 luni.

AMBALARE
Găleţi din plastic de 1.4 kg, 3.5 kg, 6.5 kg, 13.5 kg, 22 kg.

PRECAUȚII
H317: Poate provoca o reacție alergică a pielii. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P103: Citiți eticheta înainte de utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P333+P313: În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. P501: A se elimina conținutul/recipientul la un centru specializat de colectare. În caz de nerespectare a regulilor de siguranță descrise pe ambalaj, producătorul nu poartă nici o răspundere pentru daunele pricinuite.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați grund Betohgpuht - Ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra grund Betohgpuht cu livrare. Compania „SUPRATEN” efectuează livrarea grundului Betohgpuht în toate regiunile Moldovei, costul grundului Betohgpuht fiind cel mai mic din Chișinău.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaGrund Betohgpuht 13.5kg? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Grund Betohgpuht 13.5kg. Preturile noastre pentru Grund Betohgpuht 13.5kg sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Baza Acrilica
Consum normat 0, 15-0, 27 kg/m2
Culoare Roz
Destinatie pentru suprafete slab absorbante
Domeniul de utilizare Exterior si interior
Greutate (kg) 13,5
Termen de valabilitate (luni) 18
Timpul uscarii complete (ore) 24
Fișa tehnică Betohgpuht 320.83KB
Declarație de conformitate Betohgpuht 147.87KB
Aviz sanitar - Grunduri, gleturi, tencuieli decorative Supraten 187.22KB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate
Яндекс.Метрика