Lu - Vi
08:00 - 19:00
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 15:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Tencuiala decorativa mozaica Quarz Dekor 25kg BS119

Articol:

6010149

1755 lei / căld.

Disponibilitate:

1581

Adăugat de
0 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

DESCRIEREA PRODUSULUI
QUARZ DEKOR — tencuială decorativă cu aspect de piatră colorată gata de utilizare. Conține polimer acrilic, granule de cuarț, modificatori și agenți reologici.

PROPRIETĂȚI

 • Rezistentă la razele UV;
 • Rezistentă la lovituri și zgârieturi;
 • Permeabilă la vapori și rezistentă la intemperii;
 • Acoperire elastică;
 • Formează acoperiri durabile;
 • Gamă largă de culori conform catalogului;
 • Pentru lucrări la interior și exterior.
 • DOMENIUL DE UTILIZARE
  Se utilizează pentru aplicare la interior și exterior pe pereți de origine minerală: beton, tencuieli pe bază de ciment și ipsos, gips-carton, plăci aglomerate și altele. Recomandat pentru sistemele de izolare termică a fațadelor cu plăci de polistiren expandat și de vată minerală. Se recomandă pentru aplicare pe părțile solicitante ale pereților: soclul fațadei, pereții scărilor, holuri și altele.

  PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
  Suprafața suport trebuie să fie netedă, uscată, suficient de stabilă, curățată de praf, urme de săruri, var, grăsimi etc. QUARZ DEKOR se aplică pe suprafețe drepte. Suprafețele care se desprind trebuie îndepărtate. Denivelările și fisurile trebuie gletuite. Suprafețele proaspăt tencuite trebuie lăsate să se usuce bine.
  Suporturile puternic absorbante se amorsează cu GRUND BIOSTOP. Pe suprafețele proaspăt cimentate, materialul poate fi aplicat numai după finisarea hidratării, dar nu mai devreme de 28 zile. În prealabil suprafața trebuie prelucrată cu FASSADEN GRUND, astfel ca după uscarea grundului suprafața să nu prezinte pete. FASSADEN GRUND se aplică cu bidineaua în direcție orizontală. Pentru QUARZ DEKOR grundul FASSADEN GRUND se nuanțează cât mai aproape posibil de culoarea mozaicului. Tencuiala decorativă se aplică după uscarea completă a grundului cu nisip de cuarț, dar nu mai devreme de 18 ore.
  ATENȚIE! Respectarea cu strictețe a prezentelor instrucțiuni constituie factorul determinant al calității aplicării tencuielii decorative.

  PREPARAREA PRODUSULUI
  Înainte de aplicare se amestecă bine timp de 1-2 minute Se admite diluarea cu apă, maxim 2%. În cazul aplicării pe o singură suprafață, cantitatea necesară de mozaic de cuarț se amestecă bine până la obținerea unei mase de culoare omogenă.

  MOD DE APLICARE
  QUARZ DEKOR se aplică și se nivelează cu ajutorul gletierei din oțel inoxidabil într-un singur strat la grosimea granulelor. Timpul de corectare după aplicare, la temperatura de +20°С — 10-15 minute. Se recomandă aplicarea unui strat continuu pe aceeași suprafață, pentru a evita diferențele vizibile de culori ale tencuielii decorative. În cazul în care este necesară o pauză de lucru, se va încleia o bandă adezivă pe lungimea îmbinării unde se termin lucrările. După pauză lucrările trebuie începute de la îmbinarea specificată. Se aplică tencuiala decorativă peste bandă, după care banda se înlătură împreună cu materialul. Se recomandă evitarea îmbinărilor orizontale. Sculele și ambalajele se spală cu apă caldă imediat după încheierea lucrului pentru a evita uscarea materialului.

  ATENȚIE! Lucrările se efectuează la umbră, la temperaturi cuprinse între +5°С +25°С. Nu se aplică înainte de ploaie. Pe durata uscării mozaicul de cuarț trebuie protejat de umezeală. Calitatea produsului este garantată în cazul respectării prezentei fișe tehnice.

  CONSUM NORMAT
  3.5-4 kg/m2.

  TIMP DE USCARE
  Timpul de uscare a QUARZ DEKOR depinde de temperatură, umiditatea aerului și constituie 72 ore.

  DEPOZITARE
  Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C 25°C, în spaţii uscate şi ferite de razele solare.

  TERMEN DE VALABILITATE - 24 luni.

  Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaTencuiala decorativa mozaica Quarz Dekor 25kg BS119? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Tencuiala decorativa mozaica Quarz Dekor 25kg BS119. Preturile noastre pentru Tencuiala decorativa mozaica Quarz Dekor 25kg BS119 sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

  * Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

  Caracteristici
  Consum normat (kg/m2) 3.5-4
  Domeniul de utilizare Pentru lucrări la interior și exterior
  Greutate (kg) 25
  Termen de valabilitate (luni) 24
  Timp de uscare (ore) 72
  Fișa tehnică Brilliant Quarz Dekor 312.58KB
  Declarație de conformitate Quarz Dekor 230.93KB

  Spune-ţi opinia

  Rău
  Bun

  Livrare în toată Moldova!

  Livrare rapidă și sigură

  Returnarea mărfii în termen de 14 zile

  Fără explicația cauzei

  Garanție calitate pentru toate produsele

  Peste 50 000 de articole pentru tine

  Doar produse certificate

  Am selectat cele mai bune

  Află primul despre
  produse noi, reduceri și promoții!

  Urmărește-ne
  pe!

  Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

  Politica de confidențialitate
  Яндекс.Метрика