Пн - Пт
08:00 - 19:00
Суббота
08:00 - 17:00
Воскресенье
10:00 - 15:00
Новый клиент?
Каталог товаров Каталог товаров


 

ВЫБЕРИ ПОДАРОЧНУЮ КАРТОЧКУ SUPRATEN

Купить подарочную карту Supraten - 500 лей
Купить подарочную карту Supraten - 1000 лей
Купить подарочную карту Supraten - 2000 лей
 

И ПОЛУЧИ КОНВЕРТ В ПОДАРОК


 

РЕГЛАМЕНТ ПОКУПКИ И ИСПОЛЬЗОВАНИЯ
ПОДАРОЧНОЙ КАРТОЧКИ SUPRATEN

1. ORGANIZATOR
1.1. Organizatorul şi emitentul Cardurilor Cadou Supraten (denumite în continuare carduri cadou) este SUPRATEN S.A., cu sediul social în Chișinău, str. Petricani, 84, cod fiscal 1003600005791, denumit în continuare “SUPRATEN”.

2. CONDIȚII DE ACHIZIȚIE
2.1. Orice persoană care doreşte să ofere un cadou sub formă de cumpărături din complexele comerciale Supraten poate să achiziţioneze un card cadou, pe care să îl ofere persoanei pe care o are în vedere.
2.2. Cardurile cadou pot fi achiziţionate de orice persoană fizică sau juridică, indiferent dacă este sau nu cetățean al Republicii Moldova.
2.3. Cardurile cadou pot fi achiziţionate, în limita stocului disponibil, la Biroul de Informații în cadrul:
- C.C. “SUPRATEN-Ciocana”, mun. Chișinău, str. Meșterul Manole, 14/1;
- C.C. “Orașul Meșterilor”, mun. Chișinău, str. Petricani, 84.
2.4. Cardurile cadou sunt disponibile cu valori de 500, 1000 și respectiv 2000 de lei. Pentru alte sume, pot fi achiziţionate combinaţii de carduri cu valori diferite.
2.5. La procurarea cardului cadou nu poate fi aplicat cardul de reducere Supraten.
2.6. Fiecare card are o valoare unică, înscrisă pe faţă, iar pe verso un cod unic de bare, care va fi citit la momentul achiziţiei cardului şi la momentul plăţii utilizând cardul în cauză.

3. CONDIȚII DE UTILIZARE
3.1. Cardul cadou poate fi utilizat exclusiv în orice complex comercial Supraten (vezi p.2.3), pentru achiziţia oricăror produse din oferta Supraten, inclusiv a celor aflate în promoţie sau alte oferte speciale. Cardul cadou nu poate fi utilizat pentru cumpărături din magazinul online www.supraten.md .
3.2. La achiziții cu cardul cadou poate fi aplicată reducerea cu cardul de reducere Supraten.
3.3. Cardul nu este nominal, ci este transmisibil.
3.4. Cardul cadou poate fi folosit o singură dată, într-o singură tranzacţie. Valoarea produselor achiziţionate trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea înscrisă pe card. În cazul în care valoarea cumpărăturilor depăşeşte valoarea nominală a cardului, diferenţa va fi achitată prin orice alt mijloc de plată acceptat în complexele comerciale Supraten.
3.5. Dacă o persoană deţine mai multe carduri cadou, acestea pot fi cumulate pentru o singură tranzacţie.
3.6. La achiziţiile cu card cadou nu se oferă rest.
3.7. Cardul cadou nu poate fi folosit pentru a achiziţiona un alt card cadou.
3.8. Soldul cardului cadou nu poate fi transferat sau răscumpărat.
3.9. Contravaloarea cardului nu poate fi restituită nici achizitorului iniţial şi nici deţinătorului ulterior.
3.10. Cardul cadou este valabil 12 luni de la data achiziţionării, pentru o singură tranzacţie. După expirarea perioadei de valabilitate, cardul cadou nu mai poate fi utilizat pentru achitarea contravalorii produselor achiziţionate. După expirarea perioadei de valabilitate, soldul cardului cadou este considerat pierdut; posesorul cardului cadou are întreaga responsabilitate în legătură cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind îndreptăţit la nici un fel de despăgubire din partea Supraten. Data până la care este valabil cardul cadou poate fi verificată, prin citirea codului de bare, la orice complex comercial Supraten.

4. CONDIȚII DE RETUR
4.1. Odată achiziţionat, un card cadou nu poate fi returnat sau preschimbat în nici un fel.
4.2. Returnarea produselor achiziţionate cu card/carduri cadou, se va realiza respectând condiţiile de retur valabile în complexele comerciale Supraten, prin înlocuirea cu alt(e) card(uri) cadou cu nominal echivalent sau cu alte produse la aceeași contravaloare. În cazul în care valoarea cumpărăturilor înlocuite depăşeşte valoarea produselor achiziționate, diferenţa va fi achitată prin orice alt mijloc de plată acceptat în complexele comerciale Supraten.

5. LITIGII
5.1. Eventualele litigii apărute între Supraten și cumpărătorii/utilizatorii cardului cadou se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

6. CLAUZE FINALE
6.1. Cardul cadou este un produs la purtător, nenominal, fiind transmisibil prin simpla remitere de la o persoană la alta, responsabilitatea utilizării acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Cardul este transmisibil, putând fi utilizat şi de o altă persoană decât cea căreia i s-a oferit de către achizitorul iniţial. Supraten nu îşi asumă răspunderea şi nu va înlocui cardul/cardurile cadou în caz de furt, pierdere, rătăcire sau deteriorare. În aceste situaţii, soldul cardului cadou se consideră pierdut, nefiind posibilă nici un fel de despăgubire în legătură cu evenimentul care a condus la imposibilitatea de utilizare a cardului cadou de către deţinătorul acestuia.
6.2. Supraten îşi rezervă dreptul de a modifica regulile de utilizare a cardului cadou; orice modificare va fi comunicată în scris pe site-ul oficial www.supraten.md.
6.3. Prin achiziţionarea/utilizarea unuia sau mai multor carduri cadou clienţii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
6.4. Regulamentul este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant la Biroul de Informații din complexele comerciale Supraten și online pe www.supraten.md.

Detalii se pot obține la numărul de telefon 022 268 000, în zilele de: Luni-vineri între orele 08:00 – 19:30; Sâmbătă între orele 08:00 – 18:00; Duminică între orele 09:00 – 17:00.

 

 

Узнавайте первым о
новинках, скидках и акциях!

Будь с
нами!

Мы используем cookies для улучшения вашего опыта использования сайта.

Политика конфиденциальности
Яндекс.Метрика