Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Responsabilitatea socială

Responsabilitatea socială este unul din principalele principii de activitate ale companiei SUPRATEN. Acordăm un ajutor financiar şi material permanent instituţiilor de învăţământ, orfelinatelor, veteranilor şi pensionarilor.

Colaborarea cu instituțiile de învățământ din Republica Moldova

Compania SUPRATEN este preocupată de creşterea, în Republica Moldova, a unei generaţii de specialişti calificaţi în domeniul construcţiilor şi, de aceea, susţine instituţiile de învăţământ care pregătesc specialişti în acest domeniu. Astfel, 22 de şcoli profesionale, 2 colegii şi Universitatea Tehnică din Moldova, primesc, în permanenţă, ajutor din partea companiei SUPRATEN.

Materiale de construcții gratuite pentru instruire

Pentru a pregăti un specialist calificat în domeniul construcțiilor, sunt necesare nu doar cunoştinţele teoretice dar şi lecţiile practice permanente. Luând în considerare costul materialelor de construcţie, nu fiecare instituţie de învăţământ îşi permite achiziţionarea lor, pentru a asigura, în deplină măsură, instruirea practică a studenţilor. Pentru a soluţiona această problemă compania SUPRATEN livrează gratuit instituţiilor de învăţământ de profil materialele necesare în acest scop.

În afară de aceasta, în fiecare instituţie de învăţământ de profil, compania SUPRATEN a amenajat săli de clasă pentru orele teoretice, dotate cu panouri informative, seturi de instrumente pentru efectuarea lucrărilor de tencuire şi finisaj. În toate instituţiile, compania a amenajat atelierele de lucru pentru desfăşurarea instruirii practice.

Cursuri de instruire de la SUPRATEN

Specialiştii companiei SUPRATEN, în colaborare cu profesorii Universităţii Tehnice din Moldova, au publicat cartea „Tehnologia lucrărilor de finisaj în construcţii” şi au elaborat un curs omonim pentru studenţi. Acest curs a fost aprobat de către Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova şi inclus în programul de studiu pentru studenţii Universităţii Tehnice din Moldova, şcolilor profesionale şi colegiilor. În cadrul acestui curs studenţii însuşesc varietatea materialelor, învaţă secretele proceselor tehnologice şi află ce instrumente şi echipamente sunt necesare pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru.

Concursul „Cel mai bun în profesie“

 
 

Compania SUPRATEN înţelege importanţa susţinerii şi dezvoltării profesionale a tinerilor pentru ca, ulterior, aceştia să devină profesionişti calificaţi. Iată de ce, compania organizează, anual, concursul „Cel mai bun în profesie“, destinat celor mai talentaţi elevi ai şcolilor profesionale.

Acest concurs este organizat începând cu anul 2007 şi se desfăşoară între elevii anului I, din cadrul a 22 de şcoli profesionale din Moldova. Doritori de a participa sunt foarte mulţi, concurenţa este mare şi de aceea, lupta devine acerbă. Concursul oferă tuturor participanţilor posibilitatea de manifestare a abilităţilor, de aprofundare a cunoştinţelor şi deprinderilor de lucru şi de cunoaştere a esenţei profesiei.

Premii

Echipelor care se clasează pe locurile I, II şi III li se acordată premii, cadouri valoroase şi diplome de merit din partea companiei SUPRATEN şi a Ministerului Educației al Republicii Moldova.

Concursul „Cel mai bun în profesie“ este o metodă eficientă de stimulare a dorinţei de studiere în rândurile elevilor şcolilor profesionale. După desfăşurarea acestui concurs, reuşitele elevilor din aceste instituţii de învăţământ înregistrează un progres semnificativ. În rezultat, în urma concursului au de câştigat mult mai mulţi decât s-ar părea, dar cel mai important fapt este că, în Moldova, creşte numărul tinerilor specialişti calificaţi.

 

SUPRATEN desfăşoară activităţi de caritate prin susţinerea orfelinatelor, internatelor, şcolilor, organizaţiilor de veterani şi persoanelor terţe.

Ajutor social pentru centrul de copii "Casa Gavroche" 

 
 

Începând cu anul 2006, Centru social de reabilitare pentru copii „Casa Gavroche”, din or. Chișinău, este patronat de către Compania SUPRATEN. La centru locuiesc peste 20 de copii din familii social-vulnerabile sau rămași fără grijă părintească. Ei se află la întreținerea deplină a „Casei Gavroche”. Cu ei lucrează psihologii și asistenții sociali care îi pregătesc pentru revenirea în familie. 

Compania SUPRATEN este preocupată, în permanență, de bunăstarea casei de copii. Cu sprijinul Companiei, au fost realizate lucrări de reparație capitală în interiorul și exteriorul centrului de reabilitare și schimbat sistemul de canalizare. În anul 2007, a fost reparat acoperișul clădirii. Compania SUPRATEN a contribuit la dotarea cu mobilier a instituţiei și a dăruit acestuia mașini de spălat, de cusut și frigider.

Dulciurile sunt prezente la toate sărbătorile organizate de către „Casa Gavroche” -  SUPRATEN se preocupă ca să fie neapărat livrate cadouri și produse alimentare. La început de an școlar, compania acordă haine, încălțăminte și rechizite școlare copiilor din centrul de reabilitare.

Ajutor social caselor de copii, veteranilor și invalizilor din Republica Moldova

Compania SUPRATEN susţine, în mod constant, instituțiile de stat pentru copii, acordându-le materiale de construcție pentru îmbunătățirea stării edificiilor. Cu sprijinul Companiei au fost realizate lucrări de reparație la Școala-internat pentru copii cu deficiențe locomotorii, din or. Ialoveni; Școala auxiliară republicană pentru copii surdo-muți; Asociația „Prietenii Copiilor”.

Pe lângă acestea, Compania SUPRATEN a acordat sprijin financiar Centrului de reabilitare pentru copii și tineret „Paradis”, Centrului pentru copii "Evrica", Fondului copiilor din Republica Moldova, Consiliului Veteranilor din sectorul Râșcani, Societății Orbilor şi veteranilor din Moldova și altor societăți. 

 

Prin intermediul acțiunilor de binefacere, compania SUPRATEN tinde să ofere ajutor celor care cu adevărat au nevoie de el și să contribuie la dezvoltarea țării. 

x