Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Politica în domeniul calității

Către tot personalul, clienţii, și alte părți interesate

Prin prezenta Politică ”SUPRATEN” S.A. declară și promovează ideia asigurării și monitorizării satisfacerii cerințelor clienților, furnizorilor și altor părți interesate, în vederea obținerii unei dezvoltări durabile a companiei.

Întregul personal trebuie să fie conștient că implicarea lui în satisfacerea cerințelor specificate în documentele interne, precum și îmbunătățirea continuă a proceselor, produselor și serviciilor reprezintă garanția îndeplinirii obiectivelor propuse.

Menținerea și îmbunătățirea Sistemului de Management al Calității în conformitate cu prevederile standardului internațional ISO 9001:2015 la toate etapele activității noastre, va ajuta la plasarea ”SUPRATEN” S.A. în lista celor mai dezvoltate companii din domeniului producerii amestecurilor uscate (amestecuri uscate pe bază de ipsos, ciment și polimeri) şi materialelor dispersive în apă pentru construcţii și comercializării produselor de larg consum.

Factorii cheie de succes ale companiei sunt organizarea sistemului managerial și aportul fiecărui angajat, exprimat prin profesionalism, responsabilitate și implicarea activă în activitate, care la rândul său vor influența organizarea companiei, coordonarea sarcinilor si atingerea obiectivelor strategice stabilite:

  • Asigurarea unui control riguros al produselor și serviciilor prestate la toate etapele de executare a procesului;
  • Îndeplinirea cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor prin produsele și prestarea serviciilor calitative şi sigure în termeni stabiliți cu evaluarea nivelului de satisfacere a acestora;
  • Instruirea continuă şi conştientizarea angajaţilor în spiritul dezvoltării unei culturi organizaționale centrată pe calitate, în care implicarea individuală va duce la dezvoltarea mediului de lucru;
  • Creşterea volumului de vânzări şi a cotei pe piaţa internă în domeniul vânzării materialelor de construcții;
  • Îmbunătățirea continuă prin automatizarea proceselor interne și optimizarea serviciilor oferite clienților;
  • Alinierea la cerințele legislaţiei naţionale şi internaţionale. O administrare eficientă și transparentă.

Conducerea ”SUPRATEN” S.A. îşi asumă responsabilitatea pentru asigurarea resurselor necesare menținerii eficiente a Sistemului de Management al Calității, respectarea prevederilor legale şi efectuarea analizei periodice a politicii, obiectivelor şi a tuturor proceselor din cadrul companiei. Menținem un Sistem de Management al Calității corespunzător, adecvat şi eficace în respectarea cerinţelor ISO 9001:2015.

Certificatul ISO 9001:2015

x