Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Regulament de funcționare al cardului de discount

 1. Cardul de discount este un card din plastic cu un cod de bare din cifre. Cardul se activează și se utilizează la procurarea produselor în rețeaua de magazine SUPRATEN.
 2. Cardurile sunt emise și distribuite gratuit după îndeplinirea unui chestionar tipizat.
 3. Utilizarea cardului se poate face numai de către titularul acestuia, în caz contrar titularul cardului își asumă întreaga responsabilitate privind orice problemă care poate să apară în legătură cu beneficiile cardului.
 4. Cardul de discount este un produs de marketing complex.
 5. Activarea cardului și/sau utilazarea acestuia, înseamnă acceptarea de către utilizator a acestui regulament.
 6. Cardul de discount poate fi eliberat și pe perioada promoțiilor.
 7. Utilizatorul cardului de discount are dreptul, la prezentarea cardului, să primească reduceri la anumite game de produse, care sunt repartizate pe grupe.
 8. Discountul acordat este reflectat pe bonul de plată la achitarea cumpărăturilor în magazinele SUPRATEN.
 9. Reducerile la produsele specificate vor fi valabile doar pentru utilizatorii cardului de discount și se vor activa la prezentarea cardului la casă, odată cu achitarea cumpărăturii. Produsele cu preț special, mărfurile promoționale, nu sunt supuse reducerilor.
 10. Cardul de discount nu este mijloc de plată.
 11. Termenul de valabilitate al cardului de discount nu este limitat și poate fi schimbat numai de către compania SUPRATEN.
 12. Compania SUPRATEN nu poartă răspundere pentru necunoașterea de către utilizator a acestui regulament.
 13. Compania SUPRATEN își păstrează dreptul de a întroduce modificări la eliberarea și funcționarea cardului de discount.
 14. Cardul de discount este proprietatea companiei SUPRATEN. Valabilitatea cardului de discount poate fi stopată de către compania SUPRATEN fără a prentâmpina utilizatorul ei.
 15. La primirea cardului de discount, posesorul își exprimă consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a companiei SUPRATEN, precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii și în scopuri statistice. Datele posesorilor cardului nu vor fi dezvăluite terților cu excepția personalului care prelucrează datele cu caracter personal.
x