Lu - Vi
08:00 - 18:30
Sâmbătă
08:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 14:00
Înregistrează-te
Catalog Catalog

Lac Crack Effect 200g

Articol:

6000366

78 lei / buc

Disponibilitate:

0

Adăugat de
1 oameni

Adaugă în Coş

Plasați o comandă prin telefon

022 268 000
Cumpărați cu un singur click

CRACK EFFECT — lac intermediar pentru crearea efectului de antichitate. Se utilizează pentru a crea suprafeţe cu efect antic, folosind vopsele pe bază acrilică. Se utilizează pentru finisajul suprafeţelor de lemn sau de metal noi sau vopsite anterior şi al suprafeţelor minerale, pentru lucrări la interior.

AVANTAJE:

  • creează ornamente tip fisuri vechi, conferind suprafeţei un efect antic;
  • rezultat final unicat.

PREGĂTIREA SUPRAFEŢEI DE BAZĂ:
Suprafaţa suport trebuie să fie uscată, curată, rezistentă, curăţată de substanţe hidrofobe (pete de grăsimi, bitum etc.). De pe suprafeţele vopsite anterior se îndepărtează vopseaua exfoliată. Suprafeţele lucioase se şlefuiesc până devin mate. Adânciturile şi fisurile se acoperă cu glet corespunzător. Pentru a îmbunătăţi aderenţa, suprafaţa trebuie tratată cu vopsea de grunduire Grunt. Suprafeţele de lemn, iniţial, în mod obligatoriu, trebuie acoperite cu lac incolor.

MODUL DE APLICARE:
Înainte de aplicare lacul se dizolvă în raport unu la unu cu  amorsă-grund Supraton Extra și se omogenizează. La prima utilizare se recomandă de a aplica de probă pe o suprafaţă mică. Suprafaţa se acoperă întru-un singur strat cu vopsea Baby Smile sau Sansiro, nuanţată într-o culoare potrivită. Se lasă să se usuce. Cu ajutorul unei pensule sau role se aplică un strat de lac într-o singură direcţie, după care se lasă să se usuce 30-40 min.
ATENȚIE! Aveţi grijă ca lacul să nu se usuce prea tare. Următorul strat de vopsea Baby Smile sau Sansiro, de culoarea potrivită, se aplică într-un strat uniform pe o suprafaţă de lac uşor lipicios. În procesul de uscare a vopselei se vor forma fisuri, prin care va pătrunde primul strat de vopsea, astfel creând un efect de fisurare. La aplicarea ultimului strat de vopsea cu pensula se creează fisuri lunguieţe, cu ruloul – rotunde.

ATENŢIE!
Lucrările se vor executa la temperaturi cuprinse între +5°C şi +25°C. În decurs de 21 de zile după vopsire, a nu supune suprafaţa spălării intensive.

CONSUMUL NORMAT:
Consumul constituie 0,13-0,17 kg/m2.

TIMPUL DE USCARE:
Se poate revopsi peste 30-40 minute.

DEPOZITARE:
Se depozitează în ambalaj ermetic original, la temperaturi cuprinse între +5°C şi +25°C, în spaţii uscate ş ferite de razele solare.

Cautati un magazin online de materiale de constructii pentru a cumparaLac Crack Effect 200g? Noi suntem disponibili oricand! Compania SUPRATEN livreaza Lac Crack Effect 200g. Preturile noastre pentru Lac Crack Effect 200g sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau!

* Toată informația publicată pe site-ul www.supraten.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 027-000. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Caracteristici
Consum normat 0, 13-0, 17 kg/m2
Culoare Incolor
Destinatie Pentru lemn, Pentru metal
Greutate (kg) 0,2
Ingrediente Dispersie copolimerica
Termen de valabilitate 24 luni
Timp de uscare Se poate revopsi peste 30-40 minute
Lac Crack Effect 200g 1.69MB

Spune-ţi opinia

Rău
Bun

Livrare în toată Moldova!

Livrare rapidă și sigură

Returnarea mărfii în termen de 14 zile

Fără explicația cauzei

Garanție calitate pentru toate produsele

Peste 50 000 de articole pentru tine

Doar produse certificate

Am selectat cele mai bune

Află primul despre
produse noi, reduceri și promoții!

Urmărește-ne
pe!

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizare a site-ului.

Politica de confidențialitate