Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Cum comand online?

Alegerea produselor

În magazinul online SUPRATEN puteţi alege produsul dorit prin câteva metode:

Folosiţi sistemul de căutare: în fereastra de căutare introduceţi denumirea produsului de care sunteţi interesat, iar sistemul de căutare vă va oferi lista produselor care corespund criteriilor Dvs de căutare. De asemenea, sistemul de căutare vă va afişa şi rubrica unde puteţi găsi produsul.

Catalogul bine structurat al magazinului online, vă poate fi de un real folos în alegerea produsului dorit. Pentru aceasta, este suficient să alegeţi categoria de marfă care vă interesează, spre exemplu: Vopsele sau Gleturi. De asemenea, puteţi folosi filtrele ce permit setarea diapazonului de preţ şi a altor criterii importante pentru Dvs în alegerea produsului.

Perfectarea comenzii

Pentru a procura produsul ales, este necesar să-l adăugaţi în coşul de cumpărături. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click pe sigla coşului din dreptul produsului, sau accesând pagina produsului propriu-zis şi selectând opţiunea Adaugă în coş. După alegerea produselor pe care doriţi să le procuraţi, purcedeţi la etapa de perfectare a comenzii. Dacă sunteţi utilizator nou al site-ului, va trebui să vă înregistraţi, procedură ce vă va lua nu mai mult de 2 minute. Dacă sunteţi deja client al magazinului online, trebuie să vă autentificaţi, folosind adresa electronică a Dvs şi parola.

Livrarea în raza oraşului Chişinău

Pentru comanda în valoare de până la 5000 lei, costul livrării este de la 50 lei. Comenzile ce depăşesc suma de 5000 lei sunt livrate gratuit in raza municipiului Chişinău.
Livrarea, în raza oraşului, se efectuează în intervalul de timp: 10:00-18:00 – în zilele lucrătoare; 10:00 – 14:00 – sâmbăta; duminica – zi de odihnă.

Livrarea pe teritoriul ţării

Produsele, comandate în magazinul online SUPRATEN sunt livrate pe teritoriul Republicii Moldova. Costul livrarii in afara orasului Chisinau se stabileste individual.

De regulă, dacă plasaţi comanda pînă la ora 13:00 – livrarea se efectuează în aceeaşi zi. Orice livrare este coordonată cu managerii magazinului care, de comun acord cu Dvs., stabilesc timpul de livrare.
Angajaţii noştri vor livra prompt comanda pe adresa indicată, în timp convenabil pentru Dvs. și vor perfecta tot setul de documente. 

Costul livrării nu include serviciile de descărcare a mărfii.

Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi livrate în ziua următoare. Comanda se livrează în 1-2 zile, în funcţie de oraşul de destinaţie. La primirea comenzii, puteţi verifica integritatea produselor livrate şi efectua plata pe loc.

Metode de plată

Plata în numerar
Plata în numerar poate fi efectuată doar pentru comenzile din Chişinău. Plata se realizează în moneda naţională. Drept confirmare a achitării, eliberăm chitanţă de cumpărături.

Plata prin transfer bancar
Plata fără numerar se realizează în modul următor: după perfectarea comenzii, managerul va expedia pe adresa Dvs electronică un cont-factură, pe care-l puteţi achita la filială oricărei bănci sau din contul bancar al companiei Dvs. Pentru persoanele juridice, pachetul de documente necesar este prezentat odată cu produsul. Livrarea se face numai după achitarea integrală a comenzii.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: 022 027-000.

x